Pontos idő: 2013.05.18. 09:46

Időzóna: UTC

Weboldalunk üzemeltetéséhez támogatást, segítséget tud nyújtani. Költségeinek fedezésekor csak magunkra, Önökre, egymásra számíthatunk. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy a rákattint a „Donate” gombra és belátása szerint egy tetszőleges összeget (pl. egy-két órányi munkabérét) adományozza a Total War Online – Magyarország részére, persze ha nagyobb összeg jön, azt különösen köszönjük. A beérkezett támogatásokat a fórum és a portál fenntartására, fejlesztésére fordítjuk! A költségeink elszámolását biztonsági okokból nem osztottuk meg, de igény szerint lekérhetőek. Köszönjük a segítségét; TWO

New Topic Post Reply  [ 308 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Multiplayer
HozzászólásElküldve: 2011.12.04. 09:58 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
Na most már sikerült (nagy nehézségek árán) egy egész jó Multis csapatot összehozni és legutóbbi csatánkat eredményeit kiteszem ide is:

Csapatok:
Von Richtofen- Norujn (Spanyol- Török)
Wini- II. Bocskai (Angol- HRE)
A csata a késői időszakban játszódott.
Szabályok: Nincs ostromgép, fejenként max. 2 lovas, nincs trimurdita, fejenként max. 10 egység (ezt nem mindenki tartotta be)

Képek:
Kép
Az Bocskai vezére gyorsan kiesett
Kép
Aztán jött az enyém
Kép
Majd Wini-é
Kép
Itt már esélytelenek voltunk
Kép
A végeredmény. Annak ellenére, hogy eldöntetlennek írja, valójában csak kiléptünk richtofennelvel, mert nem vártuk meg amíg a lovasok lemészárolják a megmaradt egységeinek.

Természetesen továbbra is szívesen látunk bárkit aki csatlakozna.

21.OMC: Francia király
Figulus de verba - Szavak formálója

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.04. 09:59 
TWO | OMC Koordinátor ©

TWO Veterán ©
TWO OMC Házigazda ©
TWO OMC Győztes ©
:D :D
mocskok voltak a muskétásaid :roll:

30. KGC OMC - Bizánci Császár Házigazda
22. Third Age OMC - Törp Hadúr
Tanuló OMC - Házigazda
26.Crusades OMC - OMC Győztes

"Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet"
Bethlen Gábor, Erdély fejedelme

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.04. 10:06 
Rang 6

TWO OMC Házigazda ©
TWO OMC Győztes ©
Az szép győzelem volt... kár, hogy kiléptetek, valszeg olyan 700 lett volna akkor az áldozataim száma. :twisted: :lol:

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.04. 10:28 
Rang 5

Majd szóljatok hogy hogyan és miképp és mikor nyomjátok, szívesen játszanék veletek.
Bocskaival szívesen lennék, mert máshol folyton egymás ellen vagyunk :D 8-)

VIEL

A Mennyország segítsen minden csatánkban!

Már a székely alig győzi,
Már veszélyben a nagy zászló,
De fölharsog a kiáltás:
"Uram Isten és Szent László!"
Mint oroszlán, ví a székely,
Megszorítva, nem megtörve...
Most a bércen láthatatlan
Csattog a nagy ércló körme.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.04. 10:53 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
Én is örülnék, ha jönnél, hamachival játszunk, majd küldöm a szükséges dolgokat.

Amúgy a muskétásaim egyszerre annyi németet futamították meg mint az én egész seregem (valamivel többet), ha nem jöttek volna vissza mind amikor leveszem róluk a tüzet akkor elég nagy bajban lettetek volna.

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.22. 23:17 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
A mai napon játszottuk le az eddigi talán legérdekesebb és legjobb csatánkat, amelyet most megosztok veletek:
-Helyszín:
Mountain Redout (2v2)

-Résztvevők:
1. csapat:
II.Bocskai(HRE)
Norujn(Dán)

2.csapat:
kiskompi(Lengyel)
Wini(Magyar)

-A csata menete:
A dán csapatok egy magaslaton helyezkedtek el ahol a tereptulajdonságoknak megfelelően helyezték el csapataikat, bízva benne, hogy kitartanak a német felmentősereg érkezéséig. A német csapatok pedig erőltetett menetre készítették fel lovascsapataikat, a lengyel és magyar erők minden fronton támadást intéztek a német-dán erőkön, ami váratlanul érte a dán hadvezetést ugyanis nem számolt az esetleges körbekerítéssel amit egy meredek hegyi út lehetővé tett. A csata első percei így átrendeződéssel telnek, a dán csapatok megpróbálják az ellenséges lengyel főerők előtt elérni a szorost, hogy még ott feltartóztathassák az ellenséget, eközben a német gyalogság berendezkedik a domb tövében, hogy egyedül mérkőzzön meg a magyar gyalogsággal, a magyar lovasság ugyanis támadást intéz az átcsoportosuló dán seregekre, annak szinte védtelenül hagyott elülső részén, eközben a hágónál csata kezdődik a felvonuló dán fősereg és az ereje tejében lévő lengyel lovasság közt, a létszámfölény ugyan a dánoknál van, de a szűk szoros illetve a felkészületlenség miatt állóháború alakul ki ami nem kedvez a dán gyalogságnak, de a lengyel lovasságnak sem, eközben a balszárnyon megkezdődik a magyar gyalogság összehangolt támadása ám megakadnak a jobban és korszerűbben felszerelt német gyalogságon akik remekül megállják a helyüket, ezzel esélyt adva a német lovasságnak, hogy segítsen a két irányból támadott dán seregnek. A német lovasság nemsokára megérkezik és az éppen összeomló dán arcvonalat segíti meg, valamint megölik a magyar főerők parancsnokát. A felszabadult dán egységek csatlakoznak a szintén az összeomlás küszöbén álló jobbszárnynak. Az íjjászok döntő részének valamint a "friss" gyalogságnak köszönhetően a jobbszárnyon a dán sereg új erőre kap, ám ismét megtorpan a megérkező lengyel gyalogság miatt, eközben a balszárnyon a dán arcvonalnál győztes német lovasság támadást intéz a magyar íjjászok ellen, akik viszont a vártnál tovább bírják a lovassági rohamokat így elhúzódik a balszárnyon folyó ütközet. A jobbszárnyon a lengyel lovasság váratlanul áttör a meggyengült dán gyalogságon és lecsap a dán íjjászokra, akik (nyilván magyar mintára) büszkén állják a lovassági rohamot és bár a veszteségek elszomorítóak a dán sereg még tartja magát.
A balszárnyon rövid időn belül bekövetkezik az elkerülhetetlen: a magyar gyalogság megtörik, hisz a támogató lovassága már rég elesett, már csak egy-két íjjász harcol hazája dicsőségéért. Eközben a jobbszárnyon tragédia történik: a dán seregek vezére saját életét mentve elmenekül a csatatérről, a dán fősereg többi része is csak eddig bírta, egy-két percen belül szinte az egész sereg demoralizálódik és menekülésbe kezd, menekülnek az életükért. A dán íjjászok egy része a fák közé bújik, míg a többi elkeseredetten próbálja feltartóztatni az ellenséget, de végül ők is megtörnek és mire a német erősítés megérkezik, addigra már csak egyetlen dán egység marad aki harcra fogható, mindösszesen 12 ember. Ám a német hadsereg felbuzdulva a balszárnyon aratott diadalán lendületes támadásba kezd és lovasaival sikerül legyűrnie a lengyelek megmaradt lovasságát is, a megérkező fáradt német gyalogság harcra készül a lengyel gyalogsággal miközben a lovasság egy átkarolómanőverrel sikeresen megsemmisíti a lengyel segédcsapatokat és elesik a lengyel főerők parancsnoka is. A lengyel gyalogság még egy ideig tartja magát, de a német lovassággal már nem tudja felvenni a versenyt így elbukik.

Taktikai elemzés:
A dán erők rosszul helyezkedtek el az elején így elveszítve a helyzeti előnyüket, a magyarok hibát követtek el amikor lovasságuk jelentős részét feláldozták a dán arcvonal meggyengítésére, főként azért mert igazi sikereket nem értek el.
A lengyel haderők túlságosan beszorultak az átjáróba bár erről nem ők tehettek, a német haderők pedig minden szinten diadalmaskodtak, de ezt főként a páratlan nehézlovasságuknak köszönhették. A kapitányok közül csak a német kapitány maradt meg és ők ejtették a legtöbb foglyot is. A lengyel-magyar erők nem tudták teljesen kihasználni a lovassági fölényüket ugyanis végig rossz terepviszonyok mellett harcoltak. Összességében tehát a csata nyertesei a németek, hisz én szinte csak feltartottam az ellenséget.

Képek:
Az átjáró amit nem vettem észre:
Kép
A magyar kapitány halála:
Kép
A seregek összetalálkozásának színterén annyi hulla volt, hogy nem lehetett tőlük látni az élőket:
Kép
A diadalmas német lovasság:
Kép
És a sok csatát megélt német gyalogság:
Kép
A dán csapat mely a végsőkig kitartott:
Kép
A lengyel kapitány halála:
Kép
És a dicső végeredmény:
Kép

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 00:21 
Rang 8

Nem kis feladat volt kitalálni a dombon, hogy ki élt, és ki nem :D

30. M2TW - KGC OMC - Lengyel király
36. M2TW "Nobilis" OMC - Megyar Fejedelem
33. OMC - Házigazda

Magyarok kidolgozása:

26. M2TW Crusades OMC - Antiochia hercege, 19. M2TW OMC - Német Császár

Amat victoria curam.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 00:24 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
Azon a dombon több ember halt meg mint az én teljes seregem volt... így nem csoda ha nem láttunk semmit.

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 00:34 
Rang 8

Ha még egyszer lejátszanánk keményebb csata lenne...

33. OMC - Házigazda

Magyarok kidolgozása:

Amat victoria curam.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 00:35 
TWO | OMC Koordinátor ©

TWO Veterán ©
TWO OMC Házigazda ©
TWO OMC Győztes ©
Ahh, az az írói véna... :D
meg kell még próbáljuk

30. KGC OMC - Bizánci Császár Házigazda
22. Third Age OMC - Törp Hadúr
Tanuló OMC - Házigazda
26.Crusades OMC - OMC Győztes

"Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet"
Bethlen Gábor, Erdély fejedelme

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 08:10 
Rang 1

Valaki lejátszana velem egy csatát? :)
msn: surisomi@freemail.hu

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 19:26 
TWO | Advert ©

Norujn írta:
A mai napon játszottuk le az eddigi talán legérdekesebb és legjobb csatánkat, amelyet most megosztok veletek:
-Helyszín:
Mountain Redout (2v2)

-Résztvevők:
1. csapat:
II.Bocskai(HRE)
Norujn(Dán)

2.csapat:
kiskompi(Lengyel)
Wini(Magyar)

-A csata menete:
A dán csapatok egy magaslaton helyezkedtek el ahol a tereptulajdonságoknak megfelelően helyezték el csapataikat, bízva benne, hogy kitartanak a német felmentősereg érkezéséig. A német csapatok pedig erőltetett menetre készítették fel lovascsapataikat, a lengyel és magyar erők minden fronton támadást intéztek a német-dán erőkön, ami váratlanul érte a dán hadvezetést ugyanis nem számolt az esetleges körbekerítéssel amit egy meredek hegyi út lehetővé tett. A csata első percei így átrendeződéssel telnek, a dán csapatok megpróbálják az ellenséges lengyel főerők előtt elérni a szorost, hogy még ott feltartóztathassák az ellenséget, eközben a német gyalogság berendezkedik a domb tövében, hogy egyedül mérkőzzön meg a magyar gyalogsággal, a magyar lovasság ugyanis támadást intéz az átcsoportosuló dán seregekre, annak szinte védtelenül hagyott elülső részén, eközben a hágónál csata kezdődik a felvonuló dán fősereg és az ereje tejében lévő lengyel lovasság közt, a létszámfölény ugyan a dánoknál van, de a szűk szoros illetve a felkészületlenség miatt állóháború alakul ki ami nem kedvez a dán gyalogságnak, de a lengyel lovasságnak sem, eközben a balszárnyon megkezdődik a magyar gyalogság összehangolt támadása ám megakadnak a jobban és korszerűbben felszerelt német gyalogságon akik remekül megállják a helyüket, ezzel esélyt adva a német lovasságnak, hogy segítsen a két irányból támadott dán seregnek. A német lovasság nemsokára megérkezik és az éppen összeomló dán arcvonalat segíti meg, valamint megölik a magyar főerők parancsnokát. A felszabadult dán egységek csatlakoznak a szintén az összeomlás küszöbén álló jobbszárnynak. Az íjjászok döntő részének valamint a "friss" gyalogságnak köszönhetően a jobbszárnyon a dán sereg új erőre kap, ám ismét megtorpan a megérkező lengyel gyalogság miatt, eközben a balszárnyon a dán arcvonalnál győztes német lovasság támadást intéz a magyar íjjászok ellen, akik viszont a vártnál tovább bírják a lovassági rohamokat így elhúzódik a balszárnyon folyó ütközet. A jobbszárnyon a lengyel lovasság váratlanul áttör a meggyengült dán gyalogságon és lecsap a dán íjjászokra, akik (nyilván magyar mintára) büszkén állják a lovassági rohamot és bár a veszteségek elszomorítóak a dán sereg még tartja magát.
A balszárnyon rövid időn belül bekövetkezik az elkerülhetetlen: a magyar gyalogság megtörik, hisz a támogató lovassága már rég elesett, már csak egy-két íjjász harcol hazája dicsőségéért. Eközben a jobbszárnyon tragédia történik: a dán seregek vezére saját életét mentve elmenekül a csatatérről, a dán fősereg többi része is csak eddig bírta, egy-két percen belül szinte az egész sereg demoralizálódik és menekülésbe kezd, menekülnek az életükért. A dán íjjászok egy része a fák közé bújik, míg a többi elkeseredetten próbálja feltartóztatni az ellenséget, de végül ők is megtörnek és mire a német erősítés megérkezik, addigra már csak egyetlen dán egység marad aki harcra fogható, mindösszesen 12 ember. Ám a német hadsereg felbuzdulva a balszárnyon aratott diadalán lendületes támadásba kezd és lovasaival sikerül legyűrnie a lengyelek megmaradt lovasságát is, a megérkező fáradt német gyalogság harcra készül a lengyel gyalogsággal miközben a lovasság egy átkarolómanőverrel sikeresen megsemmisíti a lengyel segédcsapatokat és elesik a lengyel főerők parancsnoka is. A lengyel gyalogság még egy ideig tartja magát, de a német lovassággal már nem tudja felvenni a versenyt így elbukik.

Taktikai elemzés:
A dán erők rosszul helyezkedtek el az elején így elveszítve a helyzeti előnyüket, a magyarok hibát követtek el amikor lovasságuk jelentős részét feláldozták a dán arcvonal meggyengítésére, főként azért mert igazi sikereket nem értek el.
A lengyel haderők túlságosan beszorultak az átjáróba bár erről nem ők tehettek, a német haderők pedig minden szinten diadalmaskodtak, de ezt főként a páratlan nehézlovasságuknak köszönhették. A kapitányok közül csak a német kapitány maradt meg és ők ejtették a legtöbb foglyot is. A lengyel-magyar erők nem tudták teljesen kihasználni a lovassági fölényüket ugyanis végig rossz terepviszonyok mellett harcoltak. Összességében tehát a csata nyertesei a németek, hisz én szinte csak feltartottam az ellenséget.

Képek:
Az átjáró amit nem vettem észre:
Kép
A magyar kapitány halála:
Kép
A seregek összetalálkozásának színterén annyi hulla volt, hogy nem lehetett tőlük látni az élőket:
Kép
A diadalmas német lovasság:
Kép
És a sok csatát megélt német gyalogság:
Kép
A dán csapat mely a végsőkig kitartott:
Kép
A lengyel kapitány halála:
Kép
És a dicső végeredmény:
Kép

Érdekes elemzés, én is kedvet kaptam a multihoz. :D

XXVI. - Mánuel Koménosz Imperator Graecorum
XXVIII. - Orosz Cárság
XXXII.- Serenissima Repubblica di Venezia
XXXVI. - Egyiptom
XLII. - William the Conqueror, King of England, Duke of Normendie
ELIT OMC: Spanyolország

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 19:30 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
Hát gyere... van egy ötletem (hála Viel-nak), hogy mért nem tudtunk anno multizni.

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 20:16 
TWO | Advert ©

Tényleg? Had halljam.

XXVI. - Mánuel Koménosz Imperator Graecorum
XXVIII. - Orosz Cárság
XXXII.- Serenissima Repubblica di Venezia
XXXVI. - Egyiptom
XLII. - William the Conqueror, King of England, Duke of Normendie
ELIT OMC: Spanyolország

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 20:49 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
Inkább hamachin beszéljük meg az úgyis nélkülözhetetlen.

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 23:43 
Rang 6

TWO OMC Házigazda ©
TWO OMC Győztes ©
Jó az írás. Azt azért leszögezném, hogy mi magyarok nem szégyenültünk meg, hiszen a második helyen végeztünk a hulla gyártás terén. :D
A másik amit mi nem beszéltünk meg: Úgy rémlik, hogy a lovasságom kb 6 egységet semlegesített és mindegyik menekülni kezdett. Ki tudja mi történt utána? Én már csak egy hatalmas fekete lovasseregre emlékszek... mi történt a dán egységekkel?

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 23:44 
Rang 8

A dán egységeket levágták a lengyelek. Majd a lengyeleket a németek.
Amúgy nemsokára jön a mai termék. ;)

33. OMC - Házigazda

Magyarok kidolgozása:

Amat victoria curam.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 23:56 
Rang 6

TWO OMC Házigazda ©
TWO OMC Győztes ©
Jó volt a mostani játék is :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wini 2011.12.23. 23:59-kor.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.23. 23:59 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
A mai nap is termett egy szép csatát és egy újabb győzelmet.
Helyszín:
Egy falu közeli erdőben

Csapatok:
1.csapat:(Támadó)
buckoka(francia)
kiskompi(angol)

2.csapat:(Védekező)
Wini(mongol)
Norujn(Bizánc)

A Csata menete:
A csatában a védekező fél egy falu közelében helyezkedett el, míg az ellenfél a falu túloldalán készítette harcra a csapatait. A felderítők szerint a két sereg mérete megközelítőleg megegyezett így a védők helyzeti előnyben érezték magukat. A csata első pillanatai felderítéssel telnek, amelyből kiderül, hogy a támadó sereg angol része főként a kiváló képzésű íjjászokra támaszkodik és fedező gyalogságot is alig tartalmaz, a francia oldal ezzel szemben kizárólag közelharci egységeket tartalmaz köztük pikásokat amelyek igencsak megrémítik a védőket, akik ezért egy taktikailag előnyösebb helyre, a közeli erdőbe vonulnak vissza és annak mélyén rendezik újra soraikat. A csata kimenetele kétséges hisz az ellenfél hadserege jóval erősebb közelharcba és íjjászaik jóval képzettebbek, de a védők parancsnokai ennek ellenére bizakodva várják az összeütközést. Az ellenséges sereg szorosan és lassan halad, amit egy bátrabb mongol kapitány kihasználva lovasíjjászokkal zavarja meg a vonulást. Az ellenség ennek ellenére szinte veszteség nélkül érkezik meg az erdőhöz ahol viszont a rejtőzködő védősereg már feszülten várja őket. Az ellenséges lovasság támadóakcióba kezd így felfedi a védők állásainak jelentős részét, ám a felkészült bizánci lovasság és a mongol lándzsások támadása visszavonulásra kényszeríti őket, eközben a támadó gyalogság óvatosan halad, hisz a bizánci gyalogság pontos helyét még mindig nem tudták. A francia gyalogság és lovasság lendületes támadásba kezd az arcvonalon, valamint az angol gyalogsággal kiegészülve átkarolómanőverbe kezd ami viszont az ott rejtőző mongol gyalogság miatt sikertelennek bizonyul, eközben az arcvonalon a francia és a bizánci gyalogság összeméri erejét és ez hosszú állóharcokat jelent. A bizánci lovasság kihasználva a kínálkozó alkalmat kitör a francia lovassággal vívott értelmetlen csatározásból és rátör a hátul elhelyezkedő angol íjjászokra, ahol a mongol íjjászok nagy pusztítást végeztek egy átkerülőmanőver keretébe, sikeresen megfutamítják az angol főparancsnokot, eközben a jobbszárnyon a mongol fővezér elesik ezért az eddig tétlen bizánci jobbszárny is becsatlakozik az ottani ütközetbe és sikeresen megakadályozza az előretörést, az arcvonalon eközben a bizánci fősereg sikeresen maga alá gyűri a francia lovagokat és az ottani sereg jelentős része átrendeződik, hogy a jobbszárnyat segítse. sajnos, ahogy várható volt a bizánci lovasság elveszett, de mindenképpen nagy hasznot hozott, így veszteségei szükségesek voltak a csata kimenetele szempontjából. A mongol lovasíjjászok gyors mozgásukat és szakértelmüket kihasználva remekül kiegészítik a kiválóan képzett bizánci gyalogosokat akik hosszú harcok után végre sikeresen elkergetik a francia és angol gyalogságot, akiknek a nagy része elmenekül a csatérről, sajnos egy visszatérő pikás csapat komolyabb veszteségeket okoz, de végül őket is sikerül legyűrni. A bizánci főparancsnok körülnéz a hadszíntéren és nagy örömmel látja, hogy szövetségesének sikerült legyűrnie a francia lovasság maradékát valamint az angol íjjászok zömét, ezt összetéve a gyalogság megfutamodásával örömmel nyugtázta, hogy a csatában győzelmet arattak.

Taktikai elemzés:
A támadó fél és a védekező fél is minden téren erős sereget birtokolt, ám az összhang csak a védőknél állt fent, pedig ott nem voltak olyan szintűek az egyeztetések. A pikás egységek képesek lettek volna legyűrni a bizánci egységeket, de túlságosan szétszórták őket és így erdőben harcolva a bizánci gyalogság verhetetlen volt. A támadók minden igyekezetük ellenére nagyon kifáradtak mire odaértek és a lesből lecsapó mongolok miatt nem is tudtak kellőképp a csata legfontosabb frontjának az irányításával foglalkozni.

Képek:
Az ellenség minőségben magasan a védősereg felett állt:
Kép
Kép
Az ellenség láttára a védősereg visszavonul az erdőbe:
Kép
Az erdőben meglapulva várták az ellenség közeledését:
Kép
Sajnos az első harcokban esett el a mongol főparancsnok:
Kép
A mongol íjjászok akik életüket áldozták a jobbszárny védelméért:
Kép
A legnagyobb ellenség is megfutamodik:
Kép
És a dicső végeredmény:
Kép

21., 42. OMC- Házigazda

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Norujn 2011.12.24. 00:17-kor.

Vissza a tetejére
 Profile  

HozzászólásElküldve: 2011.12.24. 00:00 
Rang 8

TWO OMC Házigazda ©
Wini írta:
Jó az írás. Azt azért leszögezném, hogy mi magyarok nem szégyenültünk meg, hiszen a második helyen végeztünk a hulla gyártás terén. :D
A másik amit mi nem beszéltünk meg: Úgy rémlik, hogy a lovasságom kb 6 egységet semlegesített és mindegyik menekülni kezdett. Ki tudja mi történt utána? Én már csak egy hatalmas fekete lovasseregre emlékszek... mi történt a dán egységekkel?

A dán egységek a németek érkezése után azonnal visszatértek és mind csatlakoztak a jobbszárny védelméhez.

21., 42. OMC- Házigazda

Vissza a tetejére
 Profile  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
New Topic Post Reply  [ 308 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Következő

Időzóna: UTC