Total War Online - Magyarország | Fórum
http://twonline.hu/forum/

Hearts of Iron IV
http://twonline.hu/forum/viewtopic.php?f=24&t=1824
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Pretoriánus [ 2016.06.17. 06:48 ]
Hozzászólás témája:  Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Kép

Hivatalos oldal:
https://www.paradoxplaza.com/hearts-of-iron-iv

Totális stratégiai hadviselés! Az elmúlt héten jelent meg ez a remek játék. Nyitottam neki topicot, itt lehet megosztani a véleményeket és a tapasztalatokat.

Szerző:  Oswold [ 2016.06.23. 14:43 ]
Hozzászólás témája:  Re: Hearts of Iron IV

Nagyon vártam, és azon kívül, hogy csicsásabb lett, meg próbáltak könnyíteni a mikromenedszelésen, pont a lényeges dolgokat hagyták ki, ami jó volt a 2. részből.
Például semmilyen üzenetet nem kapok a csatákról. Az is nehéz látni, hogy most akkor a csata hogy is áll valójában, ad egy kb. napszámot, hogy elvileg meddig tart, de arról gőzöm sincs, hogy közben nekem és az ellenfélnek mennyire kifulladtak az egységei.
Meg itt kevesebb parancsnok alá kellene több hadosztályt beosztanom, amikor igazából akár külön is mozgathatóak stb.
Talán meglehetne szokni, de nekem zavaró.
Az új front opció katasztrofális! Értsd, amikor úgy tűnik, hogy kapsz egy könnyítő opciót, csak kijelölöd a frontot, majd az előrenyomulása vonalát a parancsnoknak, ami alatt az egységek vannak, és hátradőlve nézed, hogy hogy nyomulsz előre. Egy túrót! A gép magától nekem elkezdett lyukakat csinálni a fronton, amin át aztán össze-vissza bementek kis hadosztályok, és azt már az istenért se lehet megállítani, mert kb fogócskázni kell értük, végig mennek belül minden tartományodon. Vicc.
Meg az eseményeknél se állítja le az időt automatikusan a játék, hiába kapcsoltam be a menüben elvileg.
De hogy tényleg nincs semmi infó a harcokról az vicc. Kínával pont úgy jártam, hogy nagyban mikormenedzselni próbálnám a frontot a japánok ellen északon, erre egyszer csak azt látom, hogy fél Kínát már megszállta délről Japán, mert a játék nulla infót ad ahogy mondtam, szóval nekem kéne egyesével minden tartományt átnézni minden órában vagy mi? Ahhoz képest, hogy a fejlesztők könnyíteni akartak a mikromenedzselésen, szerintem pont, hogy nem sikerült ilyen hiányosságokkal.
Majd ha kijavítják ezt a rengeteg hiányosságot, akkor esetleg újra kipróbálom, addig nekem még mindig a 2. rész az etalon, ahol a frontharcokat átláthatóan lehet kezelni, és parancsokat kiadni, hogy ki támadjon, és ki támogassa a támadást stb. Nekem ez a HoI 4 harcrendszer egy nagy katyvasz egyelőre.

Szerző:  Pretoriánus [ 2016.07.03. 15:25 ]
Hozzászólás témája:  Re: Hearts of Iron IV

Kijött az 1.1 patch (2016.06.30.).
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/red-ball-express-1-1-patch-released-checksum-5d33.954195/

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/