Pontos idő: 2018.10.19. 01:31

Időzóna: UTC
New Topic Post Reply  [ 168 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.06.17. 16:26 
Rang 3

Csatlakozott: 2013.01.08. 13:37
Hozzászólások: 336
Én nem figyeltem, véletlenül felhutottam V.-be. Most megszívok, vissza kellene esni. Mert ez így anyagi csőd lesz.

_________________
50. OMC - Don Chiunque Szicília uralkodója

Julius videó krónika:
[url]
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... JGBmPzS5KD[/url]


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.06.17. 16:28 
Rang 6

Csatlakozott: 2013.07.05. 11:22
Hozzászólások: 1634
Akárki írta:
Én nem figyeltem, véletlenül felhutottam V.-be. Most megszívok, vissza kellene esni. Mert ez így anyagi csőd lesz.


Nem is mondtad, hogy játszol :)
Mi a neved?

_________________
55.Egyiptom-Ehnatum a Szent, a Fenséges, az Egyetlen
57.Spanyol
58.Magyar-László magyarok, lengyelek királya
33,36,37,38,39,51,51,52
Tehát a háborúban a győzelem az, ami fontos, nem pedig az, hogy sokáig bírjuk..
Ezért száz harcot vívni és százszor győzni nem a legjobb a jók között. Nem is harcolni, mégis alávetni az ellenséges sereget: ez a legjobb a jók között.
(Szun-ce-A háború művészete)


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.06.17. 16:34 
Rang 3

Csatlakozott: 2013.01.08. 13:37
Hozzászólások: 336
Nem kérdezted. :D

Pernyetipró SC

_________________
50. OMC - Don Chiunque Szicília uralkodója

Julius videó krónika:
[url]
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... JGBmPzS5KD[/url]


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.06.18. 06:51 
Rang 6

Csatlakozott: 2011.11.27. 20:37
Hozzászólások: 1448
Kieső helyen vagy úgy is most, bár pont az előtted állóval játszol viszont őt verheted...

állj ki 9 emberrel úgy talán kikapsz és edzést sem buksz aztán mész a VI-ba, bajnokságba meg nem szólsz bele ezzel :)


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.06.25. 06:28 
Rang 6

Csatlakozott: 2011.11.27. 20:37
Hozzászólások: 1448
Idézet:
2015-06-23 11:30:00

Az egy hónappal ezelőtt közölt ütemtervünkben bejelentettük, hogy változásokat eszközölünk a meccsmotorban. Íme, a részletek, hogy hogyan szeretnénk elérni, hogy a Hattrick kiegyensúlyozottabb legyen, ami a felhasználóknak több versenyképes taktikát és formációt enged.

Három fő célt tűztünk ki a meccsmotorral kapcsolatban. Kiegyensúlyozottabb taktikákat szerettünk volna létrehozni, ezzel biztosítva, hogy a felhasználók többféle taktikát és formációt használhassanak és ennek ellenére sikeresek legyenek. Sokkal realisztikusabb végeredményeket szeretnénk elérni a mérkőzéseken, ami kevesebb valószínűtlen eredménnyel véget érő meccset jelent. Ezen kívül tovább szeretnénk növelni a játék átláthatóságát azzal, hogy a felhasználóknak jobb információkat és eszközöket adunk, hogy jó döntéseket hozhassanak a csapatukkal kapcsolatban. A következő változások mindegyike közrejátszik ebben, más-más módon.


Okosabb visszahúzódás

A visszahúzódás mechanikája azt a célt szolgálja, hogy a meccseket szorosabbá tegye, még akkor is, ha az egyik csapat jelentősen erősebb. De vannak hibái is, leginkább az, hogy a visszahúzódást egy kicsit kiszámíthatatlan és túl szigorú, ha bekövetkezik. A visszahúzódás az egyetlen hatás a Hattrickben, amire nincs beleszólása a menedzsereknek. Azonban annak ellenére, hogy frusztráló lehet, teljesen reális, hogy a játék egy ilyen dinamizmust tartalmaz. Mint, ahogy mindenki tudja, a meccs alakulásával kapcsolatos pszichológia nagyon fontos és érdekes része a labdarúgásnak. Úgy döntöttünk, hogy a visszahúzódás erejét csökkentjük, és nem eltávolítjuk, de ezzel együtt „okosabbá” és kiszámíthatóbbá is tesszük.
Ha a visszahúzódás bekövetkezik, a támadásokat 15%-al fogja csökkenteni (a korábbi 20% helyett), miközben a védelemhez 10%-ot fog hozzáadni (a korábbi 15% helyett).
A csapat automatikusan felhagy a visszahúzódással, ha a mérkőzés állása döntetlenre módosul. Továbbá a visszahúzódás sose fog bekövetkezni, ha „A szezon legfontosabb mérkőzése” hozzáállást használod. Ezen kívül a nemzeti kupa, a világbajnokság és a Hattrick Masters döntőjében sem fog előjönni.


Mérkőzés dinamika

Bevezetünk egy új mechanizmust is, amit „mérkőzés dinamikának” hívunk. Vannak fokozatos, nem véletlenszerű alkalmazkodások is a csapat játékában, amit a pályán történő események befolyásolnak.
Az első mérkőzés dinamika, amit bevezetünk a visszahúzódáshoz hasonló, és lényegében az eltávolított véletlenszerű hatást helyettesíti egy kiszámíthatóval. Minden esetben, ha egy csapat két gólos előnyt szerez, biztonságosabban kezd el játszani, ezzel 6,25%-ot elveszítve a támadás értékeléseiből és cserébe 5%-ot nyerve a védekezés értékelésekhez. Ha az előny 3 gólosra növekedik, a hatás megduplázódik, ha az előny négy gól megtriplázódik és így tovább.
Ez a hatás is ugyanazokkal a korlátokkal fog rendelkezni, mint a módosított visszahúzódás, ami azt jelenti, hogy nem fog előjönni, ha „A szezon legfontosabb mérkőzése” hozzáállással játszol, vagy ha a nemzeti kupa, világbajnokság, Hattrick Masters döntőjében szerepelsz.

A játékosok reakciója a mérkőzés alakulásához egy teljesen új ötlet a Hattrickben, de szeretnénk tovább építeni. Ebben az első verzióban néhány már létező hatást veszünk át a visszahúzódásból és egy új mérkőzés dinamikát hozunk létre a gólkülönbségre a mérkőzésen. De sok más dolgot is hozzá tudunk ehhez adni a későbbiekben, mint a reakciók a szurkolókra, lapokra, vagy a játékból hátramaradt idő és így tovább. Ez az első lépés és úgy döntöttünk, hogy maradunk a visszahúzódás ismert területén, de újabb változások fognak jönni a jövőbeli szezonokban, miután kiértékeltük ezek hatását.


A Játékosok hozzájárulásának reformja

A legnagyobb változtatás a játékosok hozzájárulásának a finomítása; hogy a játékos egy adott pozícióban mennyire járul hozzá saját képességeivel a csapat összteljesítményéhez. Néhány pozíció és képességkombináció túlságosan erős volt, így ezeket kicsit vissza kellett fogni, a többi egy kis erősítést kap. A fő irányvonal a szélső támadások csökkentése a középső támadás javára. Mindent egybevéve kicsit csökkentjük a csapatok támadásainak hatékonyságát, ami a játék egészére is jó hatással lesz. Láttuk, hogy a játékosok hozzájárulásának változtatásaival, kevesebb gól születik, de ez azt is jelentette, hogy összességében többször jött ki a jobb csapat győztesként. Ez pont egybeesik azzal a vágyunkkal, hogy kevesebb legyen a valószínűtlen eredmény a mérkőzéseken.


Szélsők

A támadó szélső nagyon erős, és ez a legtöbbet használt egyéni utasítás is a szélsőknél. A támadó szélső erejét csökkentjük, így használhatóbbá téve a szélsők többi egyéni utasítását.

Szélső (Alap)
Átadás növelése 16%-kal a középső támadásban
Szélsőjáték csökkentése 13%-kal a szélső támadásban

Szélső (Védekező)
Szélsőjáték csökkentése 20%-kal a szélső támadásban

Szélső (Támadó)
Játékszervezés csökkentése 20%-kal a középpályán
Védekezés csökkentése 20%-kal a középső védelemben
Szélsőjáték csökkentése 14%-kal a szélső támadásban

Szélső (Közép felé)
Játékszervezés növelése 10%-kal a középpályán
Átadás növelése 25%-kal a szélső támadásban
Szélsőjáték növelése 7%-kal a szélső támadásban


Védők

Kissé nehéz használható szélső védelmet felépíteni. Ezt megkönnyítjük most. A támadó védő középpálya hozzájárulását is megnöveljük, amit nagyon ritkán használnak.

Középső védő (Alap)
Nincs változás

Középső védő (Támadó)
Játékszervezés növelése 21%-kal a középpályán

Középső védő (Szélre)
Védekezés csökkentése 9%-kal a középső védelemben
Védekezés növelése 6%-kal a szélső védelemben

Szélső védő (Alap)

Védekezés csökkentése 8%-kal a középső védelemben


Középpályások

Mostantól minden középpályás hozzájárul a gólszerzésével a középső támadásokhoz. Ez új utat nyit a több főképességgel rendelkező játékosoknak és új edzéskombinációknak is.

Középpályás (Alap)
Átadás növelése 5%-kal a középső támadásban
Gólszerzés a középső támadásban 21%-a az alap csatárnak

Középpályás (Védekező)
Átadás csökkentése 20%-kal a középső és szélső támadásokban
Gólszerzés a középső támadásban 12%-a az alap csatárnak

Középpályás (Támadó)
Átadás növelése 5%-kal a középső támadásban
Védekezés csökkentése 25%-kal a középső védelemben
Védekezés csökkentése 25%-kal a szélső védelemben
Gólszerzés a középső támadásban 31%-a az alap csatárnak

Középpályás (Szélre)
Átadás növelése 6%-kal a középső támadásban


Csatárok

Az alap felfogásban játszó csatárok is hozzátesznek majd egy kicsit a középpályához. A szélre tolt csatárok már csak annak az oldalnak a támadásához járulnak hozzá, amelyiken támadnak.

Csatár (Alap)
Játékszervezés a középpályán 25%-a az alap középpályásnak

Csatár (Szélre)
Játékszervezés a középpályán 15%-a az alap középpályásnak

Az eljövendő frissítés a legnagyobb változtatás a mérkőzésmotorral kapcsolatban az elmúlt öt évben. A változtatások méretéből adódóan, azok csak a Hattrick 60. szezonjában (október végén) fognak aktiválódni. A következő, 59. szezonban, az új mérkőzésmotort csak a Privát Liga mérkőzéseken használjuk. Így mi fejlesztők több adathoz jutunk, ami majd igazolja, hogy a változtatások úgy működnek, ahogy gondoljuk, mielőtt a főjátékba kerülnének. Továbbá reméljük, hogy plusz egy szezonnyi idő alatt a felhasználók gondolkodhatnak és megfigyelhetik, hogy működnek a változtatások és ennyi idő bőségesen elég arra, hogy megvizsgálják őket és felkészüljenek a váltásra. Ez minden mérkőzésmotor változtatásra vonatkozik: visszahúzódás, mérkőzés dinamika és játékos hozzájárulások.


Minden helyzet mutatása

Hogy minden meccset könnyebben lehessen kiértékelni a lefújás után, megmutatjuk az összes helyzetet, ami volt a mérkőzésen. Ma néhány helyzet „rejtett”. Megtörténnek a mérkőzés generálásánál, de nem lesz belőlük akció, így nem kerülnek a riportba. Ezek a rejtett helyzetek nem fognak megjelenni a mérkőzésriportban, de a meccs után láthatod majd a mérkőzés alatt kiosztott összes helyzetet és azt, hogy mikor történtek. Ez pontosabb értékelést tesz lehetővé, ami könnyebbé teszi a taktikázást.


Új személyzeti tag: a taktikai szakember

A védekező és támadó edző rendszere mindig jelen volt a Hattrickben, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb mechanizmus. Majdnem minden versenyben lévő menedzser a semleges edzőt választja, ami így egy elég unalmas dolog. Továbbá egy taktikai felfogást egy drága edzőhöz kapcsolni nagyon kevés rugalmasságot eredményez a gyors változtatásokkal kapcsolatban. Időközben a válogatottaknál láttuk, hogy milyen jó buli, ha a csapatok gyakrabban váltogathatnak támadó és védekező taktikák között.
Amit most a Hattrickben tenni fogunk, az az, hogy az edzőket kiegészítjük egy taktikai szakemberrel. Továbbra is lehetséges lesz bizonyos beállítottságú edzőt tartani, de azok a csapatok, akik taktikai szakembert alkalmaznak, választhatnak majd a védekező és támadó felfogás között, az edző stílusától függetlenül. Továbbá a taktikai szakember egy újabb utasítást fog feloldani a csapatnak, szintenként egyet.

A taktikai szakembert is a 60. szezonban vezetjük be, október végén, ugyanakkor, amikor az új meccsmotor debütál.


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.07.11. 16:40 
Rang 6

Csatlakozott: 2013.07.05. 11:22
Hozzászólások: 1634
A dinamo proli inaktív lett :o :o
Így nem is lehet kérdés a dobogó...

_________________
55.Egyiptom-Ehnatum a Szent, a Fenséges, az Egyetlen
57.Spanyol
58.Magyar-László magyarok, lengyelek királya
33,36,37,38,39,51,51,52
Tehát a háborúban a győzelem az, ami fontos, nem pedig az, hogy sokáig bírjuk..
Ezért száz harcot vívni és százszor győzni nem a legjobb a jók között. Nem is harcolni, mégis alávetni az ellenséges sereget: ez a legjobb a jók között.
(Szun-ce-A háború művészete)


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.10.11. 06:35 
Rang 6

Csatlakozott: 2011.11.27. 20:37
Hozzászólások: 1448
Vazze, feljutottam ötödbe


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hattrick - Teszt
HozzászólásElküldve: 2015.10.11. 10:01 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.01.06. 11:38
Hozzászólások: 7633
Tartózkodási hely: Erdélyország, Háromszék

TWO Veterán ©
TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO OMC Győztes | x4 ©
Akárki írta:
Én nem figyeltem, véletlenül felhutottam V.-be. Most megszívok, vissza kellene esni. Mert ez így anyagi csőd lesz.
ez alapján, gondolom anyagi csőd lesz belőle... :D

_________________
Tanuló OMC - Házigazda
41.Gyűrűk Ura OMC -Gondor
55.Ancient Conquest -Spárta
58.OMC -Német
59.OMC - Bizánc
61.Rome - Gall
62.M2TW -Bizánc

26.Crusades -OMC győztes -török
24.Teuton -OMC győztes -mongol
22.ThirdAge -megosztott OMC győzelem törpök
29. mego. OMC győzelem török
28. Dánia; 50.Elit Spanyol

"Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet"
Bethlen Gábor, Erdély fejedelme


Vissza a tetejére
 Profile  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
New Topic Post Reply  [ 168 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

           Designed By QuakeZone, 2011

Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség