Pontos idő: 2018.10.21. 07:54

Időzóna: UTC
New Topic Post Reply  [ 46 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2012.12.28. 08:30 
Rang 6

Csatlakozott: 2010.11.28. 15:07
Hozzászólások: 1904

TWO Commiter ©
Kép

A War Thunder a Gaijin Entertainment által fejlesztett árkád elemeket is tartalmazó harcirepülőgép-szimulátor, mely a spanyol polgárháború és a hidegháború első évei közti időszakot öleli fel. A Gaijin volt a fejlesztője többek között az IL-2 Sturmovik Wings of Prey nevű továbbgondolásának.

A fejlesztők törekednek a minél hitelesebb repülési modellek, karakterisztikák kidolgozására, játékba ültstésére. Tekintve, hogy a játék nyílt béta fázisban van, véglegeset még nem lehet mondani, de az biztos, hogy a fejlesztők a néhány naponta megjelenő patchekben folyamatosan csiszolják a játék egyes elemeit, köztük természetesen a repülőgépek jellemzőit is.

A regisztráció (amikor én regisztráltam), több lépésből állt, talán két helyen is kelett regisztrálni, de nem volt különösebben bonyolult. A játék maga nem kicsi, 8 GB helyet foglal.

A játék gépigénye nem túlságosan magas, de így is gyönyörű táj és grafika tárul a szemülk elé, amint elindítjuk a játék által felkínált oktatómódot. Ezután érdemes is átböngészni a beállításokat, s rögtön rá is találunk a 4 fajta, különböző eszközökre, és tapasztalati szintekre kialakított irányítási módot. Ezek közt szerepel az egeres irányítás is, ami sokak szerint túl jóra sikerült, a játék egyes elemeiben előnyben vannak a botkormányt használókkal szemben. Miután kiválasztottuk a nekünk tetsző beállítást, vesszük észre a kezelőfelületet, ami rögtön szolgáltat néhány alapvető információt:

A játékban 6 nemzet gépeit irányíthatjuk: USA, brit, olasz, német, japán, szovjet. Ebből az olasz és a német fát összevonták. Minden fának vannak általános jellemzői, ám ebbe most nem mennék bele, a statisztikák böngészésével minden kiderül. Kezdetben minden nemzetnél egy 0 látható, innen kell egyre több és több XP segítségével fejleszteni az adott nemzetet. A fejlődési fa igen bonyolult, van egy alap rangod (az összes XP összesítve), minden nemzetnek külön-külön egy fejlődési fája, amin akkor nyílnak ki új gépek, ha az adott nemzettel szintet lépünk. Ezen felül minden nemzethez tartozik alapból három legénység (10000 illetve 50000 creditért (hivatalosan oroszlán a neve) egy negyediket, illetve ötödiket képezhetsz ki, ezután már csak prémium valutáért, arany sasért lehet újat behívni). Ez azért jó, mert ahány gépünk van, egy "sima" árkád csatában annyi gépet tudunk bevinni (és összetörni). Ezen felül minden legénységnek van tapasztalata, bizonyos szerzett TP után kap elosztható crew pontokat, amiket összesen vagy 15 képességre lehet elszórni. 100+gép szintje*10 crew szintnél van lehetőség az adott legénységet veteránná minősíteni, javítva a gép minden tulajdonságát. A repülőgépeknek is van tapasztalata (azzal a géppel annyi tapasztalatot szereztál összesen), egy idő után kinyílnak olyan lehetőségek, mint új motor vásárlása, a gép lecsiszolása, jobb üzemanyag, különböző fegyvertartók. Ezek javítják, illetve bombák/rakéták/torpedók hordozására is alkalmassá tudják tenni a gépet. Létezik a szabad XP is, ezt arany sasért lehet átváltani az adott nemzet XP-jévé.

A gépeket csak megvenni tudjuk, eladni nekem még nem sikerült. Lehet gépeket cserélni, ha a személyzetet átültetjük egy másik gépre, és kiképezzük rá (csak egyszer kell, egy nem túl nagy összegért, ezután csak át kell ültetni egyikből a másikba).

Ha belépünk egy csatába (nagy, villogó To Battle! gomb), választhatunk a három játékmód közül. A csaták kb. 70*70km-es pályán zajlanak, maximum 32 fő részvételével. Az árkád csata (játékosok kb. 90%-a játssza ezt) a legegyszerűbb, két játékmóddal: ground strike és domination. Az első egyértelmű, földi, vagy vízi célpontokat kell megsemmisíteni, illetve megvédeni. A másodikban repülőtereket kell elfoglalni, és földi/vízi célpontokat megsemmisíteni (itt kevesebb a célpont). Az összes árkád csatában a két csapatnak ugyanaz a feladata, a levegőből indul mindenki. Itt az adott nemzettől az összes hadrendbe állított. A pálya- és játékmódválasztás is véletlenszerű

A Historical csata egy rövid hatművelet assault/defense felállásban. Ez egyik csapad támad, a másik véd. Itt csak egy gépet lehet bevinni, ha lelőttek, nincs több lehetőséged. Itt egy kicsit másak a repülési modellek, teljesen más, mint az arcade (Pl. nincs minden gépen "utánégető", illetve nem ugyanannyira hatékony). Az online játékosok kb. 9%-a játszik Historicalt. Egyszerre csak egy pálya fut, 2-3 naponta cserélik.

A harmadik a full real battle, ez gyakorlatilag egy online Il-2, ugyanazon a pályán, mint a Historical, gondolom ugyanazokkal a feladatokkal is (még nem próbáltam). Itt már mindenre fokozottan figyelni kell. Csak belső nézet van.

Léteznek egyjátékos/COOP küldetések egy kis jövedelemkiegészítésként, de nem jellemző, hogy rengeteg ilyen futna.

Fejlődés során a legtöbb problémánk a credittel lesz, főként a javítás miatt. Lehetőség van az ingyen javításra, ha a személyzet tudja a megfelelő repair rank képességet, de a javítás akkor is időt vesz igénybe (néha egy teljes éjszaka). Egyébként amint lelőttég a gépünket, máris mehetünk a következő csatába, nem kell megvárni az előző végét.

A realitásnak vannak azonban hátulütői is, néhány gép arcade módban (jól van, nem a legreálisabb játékmód...) túl jóra sikerültek, de meg lehet birkózni vele.

Konklúzió: Egy hangulatos, pörgős játékot sikerült létrehozni a Gaijin Entertainmentnek, hibái betudhatók a béta fázisnak (persze sok másnak is), de alapvetően a jétákélményt nem befolyásolják, a gépek többsége egyedi

_________________
24. "Teutonic Campaign" OMC Litván fejedelem
30. KGC OMC Henrik, Nagy-Britannia királya, Normandia és Bretagne hercege
32. "Gyors" OMC Genova nagyhercege
47. M2TW OMC Malcolm, az Észak-Britanniai Hercegség fejedelme


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.07.07. 07:25 
Rang 6

Csatlakozott: 2012.03.03. 07:10
Hozzászólások: 1274
Tartózkodási hely: Törökbálint
jéééé akkor én topicomat törlöm nem láttam, hogy te is nyitottál:D

_________________
Kép
44.RTW Ibérek


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.07.17. 23:36 
Rang 7

Csatlakozott: 2012.10.24. 20:45
Hozzászólások: 2032
Tartózkodási hely: A Föld és a Nap között egy téglatestben ülök, melynek arányai: 5:2:4
Most kezdtem el játszani, még nem jöttem rá mindenre, például a repülőfejlesztésre és ilyen apróságokra. Valaki tudna valami átfogóbb ismertetőt írni a menüről?

_________________
Youtube csatornám.
Hivatalos WTW fordító.

55 - Szíria
58 - Angol
59 - Szicília
63 - Velence
"Csonka Magyarország nem ország, egész Magyarország mennyország." Ismeretlen szerző


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.07.18. 00:05 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
A Warthunder már teszteli ( zárt teszt ) a földi egységeket, amit valószínűleg Szeptemberben adnak majd ki. Természetesen a repülős ágban gyűjtött kreditek ( na meg free xp, nekem már 9 és fél misi van :twisted: ) beleszámítódnak a tankos ( és tengeri ) acc-ba is ( amúgy még egy előny, hogy nem kell külön klienst letölteni, mivel 1 kliensből elérhető mind3 rész, és a játékon belül is tudsz majd váltogatni a játékok között ).

Ami várható lesz benne:
(Fordítás következik elnézést, ha rosszul fordítottam ):
- Lehetőség lesz csak földi egységekkel történő csatára ( mivel alapjáraton a játékosok irányította gépekkel fog összedobni -> féljétek az Il2-t és a Stukát :twisted: ), persze gépek lesznek, de ai fogja irányítani őket.
- Eleinte Tankok, Td-k és rohamlövegek lesznek, később a többi fát is hozzácsatolják ( AA-k, arty-k, páncélautók? / ők lehet alapból benne lesznek és nem később kerülnek be / ).
- Főleg tömeg gyártott tankok kerülnek a játékba! Prototípusok és papíron létezett tervek csak végső esetben kerülnek a játékba.
- Néhány nemzetnél, ahol kevés a nehéz harckocsi, be lesz téve a fejlesztés lehetősége ( pl: Tigris II 105-ös löveggel ). A löveg létezett, prototípus is készült a tankból, de nem történt meg a tank továbbfejlesztése.

Tervezett:
- A tüzek viselkedése attól függően, hogy mi táplálja őket ( üzemanyag, lőszer ).
- Képesség arra, hogy a külső üzemanyagtank fölrobbanjon ( függően belső robbanástól, vagy egy külső találattól ).
- Lehetősége annak, hogy a tank csövét lőhessük, sikeres találat esetén a torony is leszakadhat.
- Interchangeability of the crew of injury: not an expert will do the job worse (for example - forget to change gear at the time) - Ezt nem tudnám rendesen lefordítani, ezért másnak hagyom. :roll:
- Virtuális tüzér Árkád csatában ( kiszámolja a lövési szöget )
- Éjszakai csata ( artyk különleges lövedékkel bevilágíthatják a pályát, lehetséges éjszakai látókészülékek, infralámpák )
- Füstképzés
- Elpusztítható épületek, az ellenfél vizuális sebzése ( gondolom, hogy leesik a tankról a kötényzet, de nem lesz semmi baja a páncélosnak és ehhez hasonlók )
- Berlini körút. :lol:
- A felfüggesztés szimulálása: függeni fog a talajtól,a görgők mérete befojásolni fogja a tankok viselkedését.
- Moduláris sebződés, a tűz elterjedhet a modulok között.
- Lehetőség, hogy az ellenfelet lelökjük a szikláról, vagy felborítsuk.
- A cső emelkedésének a kiszámolása, mikor lövünk? ( Ezt nem értettem, de lefordítottam, így van eredetiben: Accounting elevation barrel when firing ).
- A lövegeket kalibrálni fogják a valóságban használtakhoz? ( eredeti: Compliance with the potential range of the weapon characteristics of real guns / shells (ten kilometers - not the limit, but shooting at such distances without adjustments are not rational )
- A repülők lelőhetőek lesznek a tank fő fegyverzetével ( már ha eltalálod őket ).
- Külső páncélzat modifikációs lehetőségként, csak vizuális effekt.
- Sérülés vizuális ábrázolása.
- A tankon minden fegyver használható ( ágyúk, gépfegyverek, ha több torony van, azok is ).
- A lövedékek viselkedésének a lemodellezése ( remélem ezt jól fordítottam :roll: ).
- Kidolgozott környezet.
- Virtuális asszisztens az árkád módban.
- Rendszer általi álcázás ( nem tudom milyen lehet ).

( Ezt már nem fordítottam le, annyira nem tudok jól fordítani :lol: )
Doubtful:
- Artillery controlled by players - Model collisions and damage to instruments in contact with other objects - Ability to complete the engineering ammunition shells only one type - Activation method of extinguishment (passive skill or button) - Amphibious tanks -To the question: "Will the Mouse?" - developers do not answer (do nothing)In addition, the developers have noted the markers on the technique greatly influence the nature of a tank battle (stronger than in the case of aircraft) *This probably means:"Tank Tiers matter more on what tank can kill what another tank,sort of like in WOT).
And, dear readers, do not forget to keep an eye on tanchiki, armored car and cars, ride beneath your wings. This technique is gradually changing, becoming more diverse and detailed. Here, for example, a screenshot of the tank column:

Az eredeti szöveg itt található:
http://forum.warthunder.com/index.php?/ ... ess/page-9

Remélem sokan kedvet kaptok a WT-hez, mivel sokkal jobbnak ígérkezik, mint a WoT valaha is lehet! :twisted:

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.08.26. 08:58 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
Pár kép a Ferdinándról ( játékon belüli screenshoot movie módban ):
http://warthunder.com/en/news/241/current/

Sokkal szebben néz ki, mint bármelyik WoT-os tank! :twisted:

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.08.26. 09:31 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.01.06. 11:38
Hozzászólások: 7634
Tartózkodási hely: Erdélyország, Háromszék

TWO Veterán ©
TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO OMC Győztes | x4 ©
nem látható a kép :?

_________________
Tanuló OMC - Házigazda
41.Gyűrűk Ura OMC -Gondor
55.Ancient Conquest -Spárta
58.OMC -Német
59.OMC - Bizánc
61.Rome - Gall
62.M2TW -Bizánc

26.Crusades -OMC győztes -török
24.Teuton -OMC győztes -mongol
22.ThirdAge -megosztott OMC győzelem törpök
29. mego. OMC győzelem török
28. Dánia; 50.Elit Spanyol

"Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet"
Bethlen Gábor, Erdély fejedelme


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.08.26. 10:03 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
Nah. Itt is vannak:

http://warthunder.com/upload/image/for% ... _01_46.jpg

http://warthunder.com/upload/image/for% ... _26_07.jpg

http://warthunder.com/upload/image/for% ... _02_49.jpg

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.19. 13:48 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
Oswold írta:
Éljen sikerült magam kibannoltatni 1 napra, mert annyira elszállt az agyam, hogy elkezdtem csapattársakra vadászni, hogy legalább valakit eltaláljak, ha már az ellenséget akkor se lehet, ha teljesen benne van a célban, és ha el is találom, akkor kereket lövi el, és 0 sebzés ugyebár ami annyira reális, miközben a parancsnoki tornyot, meg minden egyéb kiálló szarságért lehet kapni sebzést, de a kerékért semmit...
Ha nem lennék tank fan tuti nem szenvednék ezzel a szarral, annyira komolytalan, és szenvedés az egész xp meg kredit gyűjtögetés, hogy pénz ölj bele.


Novemberben jön a War Thunder ground forces. Igaz, béta még az egész játék, de legalább nem hp-ja lesz a tanknak és nem lesz az, hogy a semmiből a puszta közepén hopp előtűnik 2-3 tank ( mert az ugye reális, hogy a látótávon kívül - 200-tól 400 méterig asszem - nem látjuk a tankokat ), hanem azok végig láthatóak lesznek ( max nem látjuk melyik nemzethez/félhez tartoznak ) és maximum az ellenséges repülők ( játékosok irányítják őket! ) miatt kell csak anyukákat emlegetnünk ( habár itt a tank minden tornyát tudja majd használni és a géppuskák is üzemképesek lesznek! meg később jönnek majd a légvédelmi páncélosok is ), persze lesz arra is lehetőség, hogy nélkülük játszunk, de abban meg mi a móka ( meg olyan map is lesz, ahol hajókkal is mehetnek az emberek mikor behozzák a játékosok által játszható hajókat ).

Amúgy itt egy gameplay videó róla ( igaz, árkád csata, de jónak tűnik ):

http://www.youtube.com/watch?v=m0dZttjM1l4

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.22. 14:47 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
Itt egy link a War Thunder most bejövő Tankjainak Tech Tree-jéről:

http://warthunder.com/en/news/294-War-T ... h-Trees-en

Egyenlőre még csak az Orosz és Német tankok jönnek be, de már az Amerikai tankok egy része is készen van.

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.22. 18:03 
Rang 1

Csatlakozott: 2013.09.21. 08:29
Hozzászólások: 65
töltögetem...töltögetem.. :lol: a wot kicsit jobban tetszik, ez olyan mész lősz mész lősz stílús...

_________________
World of Tanks:minimouse1999
Warthunder:minimouse1999


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.22. 19:34 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
Amint kipróbálod, a wot-ot el is felejted. Akik wotoztak és utána átjöttek wt-ni mind azt mondják, hogy a wt sokkal jobb és rengetegen itt is ragattak. Ha megnézed a wot repülős része rettentő gyengén teljesít, míg a wt-n csúcsidőben 60 ezer játékos se ritka ( és jön a tankos rész is, miután valószínűleg rengetegen abba hagyják majd a wotot is, hacsak nem csinálnak valami überfejlesztést, amit kétlek, mert egy olyan játékot nehéz überelned bármien fejlesztéssel is, ami visszaadja a vh-s hangulatot - játékosok által irányított repülők, tankok és hadihajók 1 pályán! - és nem azoknak akar kedvezni akik tömegével tudják beletolni a pénzt a játékba :twisted: ).

Amúgy 1.36-os patch fent van már a tesztszerveren amiben állítólag már a tankok is benne vannak ( hétvégén már lehet tesztelni is ).

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.26. 12:39 
Rang 1

Csatlakozott: 2013.09.21. 08:29
Hozzászólások: 65
kipróbáltam és: csodás :ugeek: per pill törlöm épp a wot repülős részét :lol: teszik nagyon az élethűsége...mily boldog voltam mikor kilőtt motorral sikerült leszedjek még egyet majd landolnom is.. 8-)
nagyon nagyon szeretem.. :D bár a mapokat a tankosban még fejleszthetnék de hiába.. ha a stukám megjelenik az égen :twisted:

edit1: apropó.. hogy is hínak téged ott?? túl üres a barátlistám még..

_________________
World of Tanks:minimouse1999
Warthunder:minimouse1999


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 17:38 
Rang 5

Csatlakozott: 2012.02.06. 13:47
Hozzászólások: 742
IIPzgreen a játékon belül a nevem. Majd egyszer mehetünk egyet közösen. :lol:

_________________
30.OMC - Francia király ( utód kerestetik )
41.OMC - Dale - Bard király az ijjász
44.OMC - Makedón királyság
48.OMC - Pun városállam
50.OMC - Skandináv felföld


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.10.28. 20:38 
Rang 1

Csatlakozott: 2013.09.21. 08:29
Hozzászólások: 65
majd.... egyelőre 3-as a legtöbb masinám :x
van egy pár gépcsoda... meg kell érezni a ruszki ízt!!

_________________
World of Tanks:minimouse1999
Warthunder:minimouse1999


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2013.11.22. 20:24 
Rang 4

Csatlakozott: 2013.10.13. 16:03
Hozzászólások: 472
Tartózkodási hely: Aquincum
Megérkezett a War Thunder-Heroes első trailere /Háborús Mennydörgés-Hősei/
,ami igencsak látványosra, és drámaira sikerült, bemutatásra kerül mind3 harctér
/földön, vízen, levegőben/:
http://www.youtube.com/watch?v=0sfA-NsbzJY

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2014.02.08. 09:50 
Rang 1

Csatlakozott: 2010.11.10. 16:09
Hozzászólások: 30
Sziasztok !

A tankos része hogy áll a játéknak? Még zárt bétája van vagy esetleg már elérhető és én vagyok béna hogy nem találom.


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2014.02.08. 14:54 
Rang 4

Csatlakozott: 2013.10.13. 16:03
Hozzászólások: 472
Tartózkodási hely: Aquincum
még zárt,. vagyis csak keveseknek elérhető, én nem is siettetem őket, jöjjön csak ki akkor a nyílt béta ha már kiküszöbölték a főbb hibákat. Nagyjából pár hónap múlva lesz elérhető,d e biztosat senki sem tud.

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2014.04.10. 23:54 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.11.26. 20:47
Hozzászólások: 5125

TWO Commiter ©
TWO OMC Házigazda ©
Nekikezdtem a játéknak, és nagyon bejön (be is fizettem 1 hét prémre, szóval lehet jönni velem "szakaszba" :D ), sokkal jobb élmény, mint a WoT, ráadásul van tapasztalatom az árkád (X-Wing) és szimulátoros repülőjátékokkal (IL-2) kapcsolatban, így már az első csatáimban is egész jól szerepeltem (volt 4 kill-em is a 3. csatámban kb). Volt, hogy a kis He-51-essel leszedtem egy Spitfire-t is. Szóval itt simán lehet ügyeskedni kis gépekkel is, és sikereket elérni, szerintem nincs sokkal nagyobb előnye a prémiumosnak, ha nem bénázunk sokat.
A bombázással (He-111) még most kezdtem ismerkedni, de már abba is egészen belejöttem (bár persze nem túl izgalmas ez a része, viszont egész sok pontot lehet vele keresni, ha a bázisokat telibe nyomjuk :D ). A zuhanóbombázók egyelőre nem jöttek be nekem (Stuka).

Elővettem a régi Joystickomat is azzal jobb lenne irányítani, viszont a függőleges tengelye valamiért gyenge, lassan emelkedik a gép vele, ez a joystick hibája lehet? Bár lehet maradok egérnél, mert azzal meg nem lehet olyan szépen manőverezni, viszont pontosabban tudok vele célozni. (Árkád csatákat játszom amúgy.)

Bocskai gyerek WT-zni. :D

_________________
Kép
47. OMC - Gergely pápa, Szent Római Lovagrend - Házigazda
Részvételek: 21. 24. 26. 28. 32. 36. 37. 39. 42. 47. 49. 50.


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2014.04.13. 09:35 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.11.26. 20:47
Hozzászólások: 5125

TWO Commiter ©
TWO OMC Házigazda ©
Vissza is vonom, amit mondtam, erről a játékról olyan képtelenségek vannak itt is. Eleve célozni marha nehéz, és amikor csinálok egy csomó hitet az ellenséges gépen, sőt ki is gyújtom akkor is csak asistot kapok érte! Menjen a fenébe! Meg olyanok vannak 80%-ban, hogy 1-2 lövéstől leszakad a szárnyam, szétmegy a motor, vagy meghal a pilóta és kész ennyi voltál. Egy bombázóval a légvédelmi ágyúk felett nagyobb a túlélési esélyem, mint repkedni a vadásszal, ráadásul fejlesztési pontban ugyan ott vagyok, ha szétbombázom nyugodtan az ellenség bázisait.
Egyedül a tier 1 csatákban érzek kiegyenlített harcot, utána jön az, hogy simán becserkésznek, nem tudod lerázni az ellenfelet, és 1-2 lövéssel bemákol állandóan.

_________________
Kép
47. OMC - Gergely pápa, Szent Római Lovagrend - Házigazda
Részvételek: 21. 24. 26. 28. 32. 36. 37. 39. 42. 47. 49. 50.


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: War Thunder bemutató
HozzászólásElküldve: 2014.04.13. 09:46 
Rang 4

Csatlakozott: 2010.11.29. 13:31
Hozzászólások: 471
Tartózkodási hely: Budapest

TWO Commiter | x2 ©
Hasonló cipőben járok/tam én is, sokszor van hogy az első találattól szétesik a madaram, de ezen sokat segít ha követsz másokat vagy legalább a közelükben vagy. Előbb utóbb biztos valamelyik odajön és segít (ha nem is szándékosan), így mostanában már sikerült 4-5 gépet is leszedni egy saját árán.

Ha gondolod majd vmikor kipróbálhatjuk közösen is ;)

_________________
OMC részvétel(ek): 36;


"Az élet szép és bármit is juttat neked a sors, ne felejts el élni! Élni az egyik legritkább dolog a világon, mert az emberek többsége csak létezik."
Marcus Aurelius


Vissza a tetejére
 Profile  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
New Topic Post Reply  [ 46 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

           Designed By QuakeZone, 2011

Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség