Medieval 2 - Magyarosítás FAQ

1. A játék melyik verziójával működik a magyarítás?
A magyarítás a következő változatokkal működik:
1.2-es javítással
1.3-as javítással
és működik a kingdoms telepítése utáni Medievallal. Ez is 1.3-as. Értelemszerűen nem működik az 1.0-ás és 1.1-es változatokkal!

2. Telepítettem az 1.2-es javítást és hozzá felraktam a magyarítást, de kidob a játék egy hibaüzenettel. Mi lehet a probléma?
Valószínűleg hibás az 1.2-es javítás. Töltsd le újra. Ha így sem jó, akkor próbáld meg más oldalról leszedni.

3. Nem akar feltelepülni az 1.3-as javítás. Azt írja ki, hogy erre a változatra nem tud feltelepülni. Mit lehet tenni?
Először is ellenőrizni kell, hogy fent van-e az 1.2-es javítás. Ha ez nincs fent, akkor ezt kell előbb telepíteni. Ha már fent van és mégsem akar települni az 1.3-as javítás, akkor újra kell telepíteni a játékot. Ennek legbiztosabb formája:
- Mentések kimásolása egy biztonságos mappába (ahonnan később
visszarakhatod)
- A játék uninstallálása (a programok telepítése/eltávolítása menüből)
- A játék mappájának törlése (alapértelmezésben c:\program
files\sega\Medieval II - Total War)
- A regisztrációs adatbázisból is töröljük ki a játékhoz tartozó bejegyzéseket. (start menü megnyitása, futtatás, parancssorba írjuk be "regedit", a felugró ablakban keresés, a keresés mezőbe pedig írjuk be "sega". Így megkeresi az összes olyan bejegyzést, amiben szerepel a sega szó. Ezeket a sorokat kell kitörölni. Azt hiszem két darabot fog találni.) A REGISZTRÁCIÓS ADATBÁZISBAN MINDENKI ÓVATOSAN ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE TÖRÖLGESSEN, MERT ESETLEG ÖSSZEOMOLHAT A WINDOWS!!!!!!!

4. Felraktam a magyarítást, de a játékban ugyanúgy angolul van minden.
A telepítő kirak az asztalra egy "Magyarított Medieval 2" nevű ikont. Ezzel kell indítani a játékot. Amennyiben ezzel az ikonnal indítottad és mégis angol maradt a játék, akkor az valószínűleg azért van, mert nem jó helyre telepítetted a magyarítást. Ha ez történt, akkor a Medieval II - Total War\data\text mappa nem létezik, vagy ha létezik, akkor üres. Megoldás: futtasd le mégegyszer a magyarítás telepítőt és amikor a magyarítás helyét kell megadnod, akkor válaszd ki a játék "Medieval II - Total War" mappáját. Ha készen vagy, akkor ellenőrizheted a fenti útvonalon, hogy megvan-e a text mappa és benne vannak-e a bin fájlok.
 
Fórum: legfrissebb
Posted by II.Bocskai - okt.. 20, 2018 19:27
Posted by misafeco - okt.. 20, 2018 16:02
Posted by wick - okt.. 19, 2018 22:57
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Szavazás
Total War: WARHAMMER vélemény
 
ONLINE
Oldalainkat 447 vendég böngészi