Frakció bemutató: Német-római Birodalom

Birodalom történeteA Német Római birodalom elnevezés nagyon félrevezető, mert így hívják az akkori Európa legnagyobb és szinte a legerősebb államát(Ami hűbérbirtokokból áll és ezt, egy figyelmetlen szemlélő egy teljes birodalomnak nézheti). A kezdetekkor a Bizánci Birodalom volt az igazi leszármazottja a legendás Ókori Római Birodalomnak, és ez az eszme fogalmazódott meg Kaiser (Császár) elméjében, mert ő azt gondolta, hogy mivel ő igazi Római katolikus ezért a birodalma a Német Romai Birodalom.

Hatalmas ellentét jött létre Kaiser Henry IV és Pope Gregory VII között, arról, hogy a Pápai állam légősibb legitimitását (világi felavatások), megváltoztatni a törvényt és Kaiser hatalmát ráerőszakolni a Katolikus egyházra. Kaisernek el kellet dönteni Birodalom eddigi legnagyobb problémáját. Hogy mit szólnak majd az alattvalói ehhez, és ennek függvényében mit tud, és mit nem tud megtenni? És mit tehet akkor, ha neki kell az embereit a nyitott konfliktusba vezetnie az Egyházzal szemben?

A helyes válasz a két kérdésre: "A legerősebb nyer," gondolta Kaiser és így, neki meg kell találnia a legjobb egységeket, amit csak tud, nagyon figyelnie kell a határokra fordult. A Birodalom Európa közepén van, tehát az ellenségein mindig győzelmet kell aratnia majd nem minden alkalommal, de a legjobb alkalommal, de amúgy minden alkalommal nyernie kell. Messze voltak azok az idők mikor egész Kelet Európa Nagy Károlyt császárnak szólította. Most már a Franciák függetlenek, az Olaszok városállamokra szakadtak, a Dánok a Skandinávok ellen küzdenek és a legtöbb Keleti királyság nem jelent nagy veszélyt. De nem sokára darabokra hullott az utolsó „Római Birodalom”.

Kaiser erőfeszítéseinek ellenére és Reich segítségével sem nem tudta újra egyesíteni birodalmát és így nem lehetett riválisa az igazi Római Birodalomnak....Ez az idő nem az egyszerű döntések és cselekvések ideje volt.

Kampány StratégiaA Német Római Birodalom egy erős nemzet. A Birodalom hat provinciából áll ezek kisvárosok: Nuremburg, nagyvárosok: Bologna, Frankfurt és Bécs és kastélyok Staufenban és Innsbruckban. Annak ellenére, hogy egy erős birodalom, az ellenségei szétzilálják ezt. A Franciák nyugtról, az Olaszok délről, a Dánok északról és a Lengyelek keletről. A Birodalom kezdeti stratégiája a gyors diplomáciaegyezmények a kulcs a Birodalom fen maradásához.
A Birodalom az idő múlásával egyre erősebb lesz, ha elfoglaljuk a közeli lázadó városokat észak-keleten. A legközelebbi ilyen város Prága városa. Egyszer a Birodalom minden provinciájában érdemes felmérni a népességet a növekedésnek megfelelően.

A korai egységek főleg paraszt és íjász támogató egységekből és lovagokból és lovas egységekből áll majd. A katonáik erősek mindenben semmiféle számottevő gyengeség nélkül, azonban később a kampányban nem tudják felvenni a harcot a főellenségeikkel, úgy mint az Angolok és a Franciák.

Az esetleges hibák ért előre is bocsi. Hozzászólásokat és kritikákat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. várok. PBstrong - 2006-10-24

 
Fórum: legfrissebb
Posted by II.Bocskai - okt.. 20, 2018 19:27
Posted by misafeco - okt.. 20, 2018 16:02
Posted by wick - okt.. 19, 2018 22:57
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Szavazás
Total War: WARHAMMER vélemény
 
ONLINE
Oldalainkat 146 vendég böngészi