Medieval 2 - Multiplayer Blog összefoglaló

4 x Korszak szűrő: Ahogy az MTW-ben volt anno itt is 4 játszható korszak szűrő lesz: Kezdeti Kor, Középső Kor, Késő Kor ás Minden Kor. Most mindenki az szeretné tudni, hogy mi is az a "Minden" Kor ugyebár, hát olyan sok egységet csinált a CA hogy, minden korban csak a korra jellemző többnyire egyedülálló egység lesz. Azok a frakcióknak akik gyorsan fejlődtek a késői korokban jobb és erősebb egységeik lesznek. Tehát a “Minden” Kor egy olyan hely lesz ahol belátásod szerint variálhatod az összes multiplayeres egységet. Igaz nem lesz annyira kiegyensúlyozott, mint a többi 3 kor de biztos jó móka lesz!
Nincs több max szabály: mostantól ha egy egységből több van az átlagosnál büntetést kapsz ahogy az MTWben is, tehát mostantól nem tudsz egy egységet spamelni( ha egyáltalán találsz olyat )
Kiegyensúlyozott általános pénz szint: Először a CA 12.5k-ra emelte át az általános pénzösszeget, ahogy a jelentős bajnokságokban is volt. De a múlt héten visszaállították 10k-ra mert 1-2 végső simítást végeztek, de általánosan ugyan olyan élmény lesz. Ennél az összegnél 1/3 elit 1/3 közepes és 1/3 gyenge egységet tudsz majd vásárolni. (nem tuningolva)
Egyenlőtlen pénz: Mostantól a host beállíthatja, hogy a csapatok mennyi pénz kapjanak és akár különböző összegeket is. Ennek az az előnye (??) , hogy egy olyan csapatnak, aki mondjuk a hegy lábánál kezdi a csatát, míg a másik csapat fönt, több eséllyel indulhasson. Ettől nem lesz annyi csata lapos területen....
Lovasság: Mostantól a lovasság csak addig lesz előnyben míg mozog, de ha leállnak könnyű célponttá vállnak. Kitörni egy gyűrűből a lovassággal – esélytelen, egyszerűen túl nagy vagy ahhoz hogy, elvéthessenek. Ráadásul az íjászok is imádják a lovasságot, óriási hústömegek… nem lehet eltéveszteni.
Tüzérség / íjászok: Mostantól ha tuningolsz azzal nem növeled a sebzést a nyílvesszők által csak a védekezést illetve a közelharci támadást. Átlagosan az íjászok többe fognak kerülni, mint az RTW-ben főleg az idegesítő longbowmanek, de nyugodtan vigyél rengeteg íjászt a harcba de vigyázz mert az a gyalogságod erejébe fog kerülni.
Elefántok: Az elefántok ugyan úgy áthatolnak az egységeken, mint az RTW-ben de most könnyebb lesz velük végezni. Mostantól nem tankként fognak működni hanem komoly stratégiai szerepük lesz.
Minden nép játszható lesz: úgy bizony! Minden nép játszható lesz minden korban! Egyes népekkel kicsit nehezebb lesz majd játszani de ha sokat gyakorolsz bárlit leverhetsz. De aminek lehet hogy jobban örültök majd, hogy az Aztékok is erősek lesznek majd multiban.
Egyedülálló Játékos ID: Mindenkiről tudjuk, hogy kicsoda és le lehet tiltani őket, illetve játékokból kitiltani, szóval reszkessetek pofázók!!!!! (Muahhaahaha)
Ostromok: Az ostromokat úgy tervezték, hogy a multiban is rendkívül szórakoztatóak legyenek, szóval készüljetek föl gigászi összecsapásokra!!
Multiplayer kampányok: Tudván, hogy milyen nehéz jó kis multiplayer meccseket megbeszélni, előre gyártott a CA néhány csatát, hogy jókat szórakozhassunk velük. Mindenféle csaták vannak: 3v2 ostromok, 2 óriási Azték sereg az erőből kirohanva megtámad egy Spanyol sereget, ami egy kis tengerparti várost véd, 2 Mongol sereg egy fáradt lengyel sereget üldöz, ami egy kis lengyel faluba menekül, ahol egy kis létszámú helyőrség van. Darren Shan - 2006-10-11

 
Fórum: legfrissebb
Posted by II.Bocskai - okt.. 20, 2018 19:27
Posted by misafeco - okt.. 20, 2018 16:02
Posted by wick - okt.. 19, 2018 22:57
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Posted by misafeco - okt.. 19, 2018 18:25
Szavazás
Total War: WARHAMMER vélemény
 
ONLINE
Oldalainkat 148 vendég és 1 tag böngészi